Гільдія редакторів-ветеранів ЗМІ Сумської областіП`ятниця, 29.03.2024, 08:25

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню
Наші захоплення
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Нас відвідали сьогодні
Пошук по сайту
Форма входу

Головна » 2015 » Червень » 7 » День журналіста відзначили у колі друзів
20:53
День журналіста відзначили у колі друзів

ФОТО-ЗВІТ ПЕРЕГЛЯНУТИ ЗА ЦИМ ПОСИЛАННЯМ

Журналістика є невідʼємною частиною громадсько-політичного життя. Тому й вирішили члени гільдії редакторів-ветеранів області  нинішнього року  відзначити День журналіста не у вузькопрофесійному середовищі, як раніше, а разом зі своїми читачами, палкими друзями. Вони стали бажаними гостями дружнього, працьовитого колективу лісівників Сумщини. І цим підтвердили, що постійно зближуються з тими, хто творить блага для народу, хто щоденно турбується про зелені насадження країни.

До групи ветеранів приєдналися молоді журналісти обласного центру і всі разом взяли участь у прес-конференції, яку провів начальник  обласного управління лісового та мисливського господарства, депутат обласної ради Віктор Чигринець. Він привітав усіх зі святом, відзначив, що журналісти стали справжньою четвертою владою, від них залежать настрої у суспільстві, формується громадська думка. Крім того, представники преси надають сили і наснаги для людей, роблять їх працю публічною, що немаловажно на сучасному етапі.

В. Чигринець зупинився на здобутках, проблемах та перспективах на майбутнє підприємств управління. Колектив велику увагу приділяє лісовідновній, лісогосподарській та інвестиційній діяльності, впровадженню у виробництво енергозберігаючих технологій тощо. Враховуючи те ,що лісогосподарські підприємства розташовані у сільській місцевості, вони є основними наповнювачами районних бюджетів. Тут створено 3500 робочих місць з дотриманням вимог охорони праці, техніки безпеки та належними санітарно-побутовими умовами. Торік середньомісячна заробітна плата працюючого склала 3897 грн. За останні 10 років вона зросла у 7,1 разів. Підприємства управління надали на проведення антитерористичної операції близько 3 млн. грн.

Відповідаючи на запитання журналістів, Віктор Петрович підкреслив, що управління  дбає про раціональне використання лісових угідь, відновленню насаджень. Вони знаходяться у хорошому стані і повною мірою виконують свої екологічні, захисні, господарські та соціальні функції.. Цим засвідчується те, що підприємства не зловживають заготівлею деревини , вона йде згідно з  розрахунковими нормативами.Злагоджена діяльність усіх галузей дозволяє успішно виконувати поставлені завдання.

Потім усім було запропоновано відвідати підрозділи державного  підприємства «Лебединський лісгосп». Гідами стали голова обкому профспілки Михайло Шпакович, прес-секретар управління ВІкторія Постова. Шлях проліг дорогами, які збудовано власними силами за маршрутом Доценківка-Межиріч. Відбулося знайомство з технологією вирощування сіянців на базі Бишкінського розсадника, технологією і результатами заліснення зрубів, з роботою нижнього складу та лісопожежної станції, системою відео нагляду за лісовими  масивами та котельні лісгоспу, що працює на відходах лісопиляння. Скрізь було отримані розʼяснення, які давали керівники, головні спеціалісти лісгоспу.

Під час відвідання управління лісового господарства було повідомлено про те, що гільдія редакторів-ветеранів відзначає своє пʼятиріччя існування. Її члени займають активну життєву позицію, беруть участь у діяльності засобів масової інформації. Для переможців творчих змагань засновано премію імені заслуженого журналіста України Миколи Теницького. Нинішнього року її лауреатом став  колишній редактор Буринської райгазети Григорій Фастівець. Голова гільдії Олександр Козир вручив йому диплом, побажав Григорію Федоровичу продовжувати творчу працю, радувати читачів новими матеріалами. Лауреата привітали також начальник управління лісового господарства В. Чигринець, голова обкому профспілки працівників лісового господарства М. Шпакович, а також  колеги Ю.Фадєєв, О.Гончаров, М.Бруяка, Б.Вейсберг, М.Гриценко, М.Завгородній, Б.Пасюга, власний кореспондент УНІАН В.Кохан та інші.

Фото-звіт про цю подію .

Переглядів: 708 | Додав: vitalbravo71 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Київський час
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Свята України
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 31
Наші друзі
Copyright MyCorp © 2024 Безкоштовний хостинг uCoz