Гільдія редакторів-ветеранів ЗМІ Сумської областіСубота, 20.04.2024, 01:31

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню
Наші захоплення
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Нас відвідали сьогодні
Пошук по сайту
Форма входу

Головна » 2013 » Січень » 7 » Гороскоп на 2013 рік
19:43
Гороскоп на 2013 рік


Символом 2013 року буде Змія – знак мудрості і змін. Для всіх без винятку знаків зодіаку рік обіцяє стати цікавим і повним подій.

Чорна водяна Змія може піднести сюрпризи і кардинально вплинути на розмірений хід подій. У суспільному і політичному житті можлива поява нових лідерів, зміна раніше обраного курсу. Однак в гороскопі на прийдешній 2013 немає місця великим соціальним вибухам, хвилювань і масових виступів. В економіці зірки пророкують нестабільність і зростання напруженості. У рік Змії не рекомендується спрямовувати кошти на купівлю предметів розкоші, кидати гроші на вітер. Набагато прихильно «господиня» року поставиться до тих, хто планує свої витрати і при цьому не забуває про благодійність. Змія неодмінно оцінить прагнення безкорисливо допомогти ближнім.

Важливими якостями стануть бажання довго і копітко трудитися, бути відкритим назустріч змінам і вміння довіряти своїй інтуїції.

Щоб прийдешні зміни принесли успіх, варто уподібнитися мудрій і гнучкій змії, приймаючи виважені рішення. Гороскоп на 2013 рік обіцяє удачу людям урівноваженим, обачним і щиросердним. Змія не прощає лихослів’я, інтриг і підлості.

Китайський східний гороскоп свідчить, що 2013 рік стане вдалим для укладення шлюбу та народження дітей. Сприятливий період настане для отримання нових знань. Навчання в університеті, самоосвіта або курси підвищення кваліфікації неодмінно принесуть гідні плоди.

Правильно розпорядитися всіма шансами, які дарує чорна водяна Змія, допоможе гороскоп по знаках зодіаку на 2013 рік. Особливо успішним і яскравим рік виявиться для знаків Повітряної стихії. Так, для Водоліїв і Близнюків рік буде сповнений позитивних подій, кар’єрних успіхів і багатообіцяючих проектів. Ваги ж будуть користуватися особливим успіхом у любові.

Гороскоп на 2013 рік для Овна

Рік виявиться напруженим, але всі випробування будуть вам під силу. У фінансовому плані Овнів чекає стабільність, а от на особистому фронті можуть виникнути розбіжності. Цілком можливий переїзд і покупка нерухомості. Зірки застерігають від зловживання важкою їжею – здоров’я ваше не підведе, але можливий набір зайвої ваги.


Гороскоп на 2013 рік для Тільця

Рік буде вдалим для бізнесу і всіх фінансових питань. Не варто сподіватися на допомогу з боку, успіх прийде, якщо покладатися тільки на себе. В особистому житті можливе відновлення старих зв’язків, охолодження у відносинах. Зірки радять приділяти більше уваги рідним і близьким.


Гороскоп на 2013 рік для Близнюків

Протягом усього року вам будуть випадати шанси піднятися вище і просунутися вперед. Доведеться активно трудитися, але в другій половині року варто поберегти себе, приділивши увагу здоров’ю. Фінансове становище буде стабільним.


Гороскоп на 2013 рік для Рака

Вдалий, але неспокійний рік може бути ознаменований зміною роботи, місця проживання і початком нових відносин. Вірогідні великі витрати. Енергетичний потенціал буде особливо високий у другій половині року.


Гороскоп на 2013 рік для Лева

Суперечливий рік не один раз поставить вас перед вибором. Для бізнесу більш вдала перша половина року. Рідні та близькі потребуватимуть пильної уваги, а можливо і фінансової допомоги. Левам варто звернути увагу на здоров’я – можливе загострення хронічних захворювань.


Гороскоп на 2013 рік для Діви

Рік буде особливо вдалим для сміливих і сильних духом Дів. Успішною виявиться зміна роботи. Друга половина року зажадає великих фінансових вкладень. Варто приділити особливу увагу відносинам з дітьми.


Гороскоп на 2013 рік для Терезів

Рік принесе удачу в кар’єрі, фінансовій сфері і в бізнесі. Сім’я зажадає вашої уваги, але успіх у протилежної статі гарантований. Міцне здоров’я дозволить без втрат прожити цей динамічний рік. Слід побоюватися конфліктів, спровокованих заздрістю до ваших успіхів.


Гороскоп на 2013 рік для Скорпіона

Позиції в бізнесі і фінансах досить нестійкі. Діяти доведеться швидко і рішуче – у цьому запорука успіху. Ймовірно розширення сім’ї, народження дітей чи онуків. Зірки застерігають від ризику за кермом – висока ймовірність травм.


Гороскоп на 2013 рік для Стрільця

Рік буде напруженим і цікавим. Можлива кардинальна зміна сфери діяльності. Перед прийняттям важливого рішення варто придивитися до дрібниць. У другій половині року варто приділити увагу здоров’ю.


Гороскоп на 2013 рік для Козерога

Рік буде вдалим, але доведеться багато і наполегливо працювати. Бізнес принесе хороший прибуток. У сім’ї можливі бурхливі сварки, партнер зажадає трепетного й уважного ставлення. Рік відмінно підходить для відновлення регулярних занять фітнесом.


Гороскоп на 2013 рік для Водолія

Відповідальний рік, який може вплинути на хід всього вашого життя. Особливий успіх супроводжуватиме Водоліям творчих професій. Рідні та близькі, особливо діти, порадують своїми успіхами. У другій половині року вірогідний енергетичний спад.


Гороскоп на 2013 рік для Риб

Друга половина року характеризується великими витратами. Можливе придбання нерухомості, переїзд. Зірки радять більше часу проводити в колі сім’ї. У роботі опорою стануть старі друзі і перевірені часом партнери.

Яким буде 2013 по гороскопу?

Чорна водяна Змія принесе з собою мінливість водної стихії. Постійно мінливий, невловимий, що вимагає напруженої уваги – ось який 2013 буде зодіаку для всіх без винятку знаків зодіаку.

Фінансовий і любовний гороскопи на весь рік обіцяють несподіваний розвиток подій, що вимагає моментальної реакції. Рік хороший для людей з розвиненою інтуїцією, які доб’ються особливо видатних успіхів.

Уміння бути в тонусі і не панікувати нагоді всім без винятку. Змія не терпить суєти, але вона здатна зачаїтися і зробити блискавичний кидок в потрібний момент. Така тактика буде в 2013 році найбільш виграшною. Гороскоп для знаків зодіаку всіх чотирьох стихій говорить про наявність прихованих проблем і завуальованих можливостей. Щоб їх роздивитися потрібно тверезий розум. А рішучі дії дозволять використовувати всі можливості, якими так багатий цей мінливий рік.

Підвищенню самодисципліни і упокорення емоцій в рік Змії відмінно посприяє заняття духовними практиками і медитацією.


Особливості гороскопу на рік Змії

Згідно з китайським календарем, рік Змії настане 10 лютого 2013 і триватиме до 31 січня 2014 року. Гороскоп на рік Змії по місяцях дозволить спланувати свої дії таким чином, щоб вони принесли найбільший успіх.

Початок року буде відзначено побутовими турботами про будинок, потребою в поліпшенні житла. Гороскоп на лютий 2013 року в масштабах країни прогнозує появу на політичній арені нових дійових осіб, чий вплив стане помітнішою до осені.

Березень буде особливо добрий для кропіткої роботи. Місяць підходить для початку лікування хронічних захворювань, оздоровлення опорно-рухового апарату.

Рік Змії буде відзначений труднощами у відносинах між представниками різних поколінь. Зірки говорять про ослаблення батьківського впливу на молодь.

Якщо планувати свою професійну активність, орієнтуючись на гороскоп до 2013 року, то найбільші зусилля потрібно прикладати ближче до кінця весни – початку літа. Цей плідний період принесе хороший прибуток восени. Червень добре для початку нового бізнесу, створення підприємства. Потрібно бути готовим до бюрократичних складнощів, які, втім, будуть подолані без втрат.

Гороскоп на серпень 2013 відзначений турботою про близьких, зростанням ролі сім’ї. У відносинах не повинно залишитися неясностей вже до середини осені. Слабкі відносини чекає неминучі розрив, а міцні пари створять нерозлучний союз.

Вересень – початок прибуткового періоду, який триватиме до грудня. Про це варто пам’ятати і не брати в борг у першій половині року.

Гороскоп на жовтень віщує політичну нестабільність в світових масштабах. Хоча всі хвилювання будуть врегульовані без серйозних сутичок.

Астрологічний прогноз на 2013 рік обіцяє прекрасні можливості для духовного зростання і самовдосконалення. Планомірна робота над собою ознаменується душевної гармонією до кінця року.

Переглядів: 951 | Додав: vitalbravo71 | Теги: гороскоп, Рік Змії | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Київський час
«  Січень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Свята України
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 31
Наші друзі
Copyright MyCorp © 2024 Безкоштовний хостинг uCoz