Гільдія редакторів-ветеранів ЗМІ Сумської областіП`ятниця, 29.03.2024, 10:30

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню
Наші захоплення
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Нас відвідали сьогодні
Пошук по сайту
Форма входу

Головна » 2014 » Серпень » 2 » Михайло Бруяка і нині в строю
12:28
Михайло Бруяка і нині в строю

 

На знімку: М.С. Бруяка (на передньому плані) під час обговорення порядку денного сесії Тростянецької районної  ради           

Колишньому редактору Михайлу Бруяці (м. Тростянець) спокій і не сниться. Він відданий журналістиці, кожну подію фіксує у своїй уяві, аналізує і потім обговорює з молодими колегами, ветеранами газетярського цеху. Хоч і рідко виступає в пресі, але його і живе слово для усіх вагоме. І не тільки для редакційних працівників, а й для містян. Більшість добре знають Бруяку, адже у Тростянці він мешкає більше 30 років, відтоді як прибув сюди і очолив місцеву районку. Цей край Михайло Степанович полюбив усім серцем, тут набув і життєвого, і професійного досвіду. Колектив під його керівництвом .творчо змужнів, знаходився серед лідерів в області. Редактор Бруяка був прохідником в освоєнні нових форм фінансового забезпечення випуску газети, оплати за поліграфічні послуги, папір, працю людей.

Час пролинув на улюбленій роботі швидко, тепер лише згадуються ті літа. А він завжди займав активну життєву позицію, нерідко пропонували посади вищого рівня, але М. Бруяка не полишав редакторську стежину, віддавався їй на повну силу. Численні відзнаки за працю  свідчення цьому. А ще Михайло Степанович умілий вихователь, щирий наставник. Він допоміг у становленні не одному журналістові. Окремі з них згодом стали працювати в обласних, республіканських виданнях, згодилися керувати редакційними колективами.

І від цього тепло на серці Михайла Степановича, він гордий з того, що і його немалий вклад у розвиток Тростянеччини. Він і нині не полишає цікавитися життям трудових колективів і коли на минулих виборах вкотре запропонував свою кандидату для обрання депутатом районної ради, то виборці без вагань віддали свої  голоси за нього. І тепер не стоїть осторонь буденних справ земляків. Він бере активну участь у роботі сесій, постійної комісії, зустрічається з виборцями, намагається виконати їх накази. І за це шана нашому колезі, нашому товаришеві, Саме за його пропозицією створювалася гільдія редакторів і тут він  серед тих, хто намагається вносити живий струмінь у діяльність цієї громадської організації.

Такий він ветеран-журналіст, депутат, щирий вихователь.      

Переглядів: 766 | Додав: vitalbravo71 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Київський час
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Свята України
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 31
Наші друзі
Copyright MyCorp © 2024 Безкоштовний хостинг uCoz