Гільдія редакторів-ветеранів ЗМІ Сумської областіП`ятниця, 29.03.2024, 00:12

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню
Наші захоплення
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Нас відвідали сьогодні
Пошук по сайту
Форма входу

Головна » 2012 » Жовтень » 25 » У нас "Перемога", у них "Побєда"!
20:15
У нас "Перемога", у них "Побєда"!


Міцні, дружні, партнерські зв’язки з сусідами-росіянами існують у краснопільчан не лише у виробничій сфері, а й у комунікативній, зокрема у газетній справі. Недавно до журналістів райгазети «Перемога» завітали працівники громадсько-політичної газети «Победа» Яковлєвського району Бєлгородської області Російської Федерації.

У ході теплої зустрічі газетярі обох видань обмінялися досвідом роботи по висвітленню багатогранного життя своїх районів. Російських журналістів цікавило багато питань, пов’язаних з випуском районки, зокрема фінансування видання, співпраця з громадськими помічниками газети, активними дописувачами, наповнюваність редакційної пошти тощо.

Зустріч двох журналістських колективів відбулася не випадково.

- Дізнавшись, що поряд з нами на Україні є газета, яка має однакову назву з нашою, - говорить редактор «Победы» із міста Строітєль Бєлгородської області Росії О.В. Размоскін, - вирішили побувати у краснопільських газетярів. Найняли автобуса і вирушили до Краснопілля. Приємно було спілкуватися з колективом райгазети «Перемога», він хоч і невеличкий, але працьовитий, завзятий, бойовий, - додає Олег Володимирович, - Мінімальним складом випускає районний часопис і досить цікавий.

Після обміну досвідом у редакції райгазети «Перемога», російські журналісти виявили бажання оглянути Краснопілля. Наше селище їм сподобалося, особливо районний Палац культури, загальноосвітня школа, магазини «Каприз» та «Оберіг». Російські гості перейнялися щасливими посмішками малечі, котра гралася на дитячому майданчику і на Алеї казкових героїв, котра стала його органічним доповненням. Після відвідин Краснопілля шлях журналістів-росіян проліг до обласного центру, де їх чекала цікава екскурсія, незабутнє знайомство з багатими на культурні, краєзнавчі пам’ятки Сумами.

О. ЦИЛЮРИК,
Газета «Перемога»



Переглядів: 840 | Додав: vitalbravo71 | Теги: Краснопільська районна газета Перем | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Київський час
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Свята України
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 31
Наші друзі
Copyright MyCorp © 2024 Безкоштовний хостинг uCoz