Гільдія редакторів-ветеранів ЗМІ Сумської областіП`ятниця, 29.03.2024, 08:59

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню
Наші захоплення
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Нас відвідали сьогодні
Пошук по сайту
Форма входу

Головна » 2018 » Листопад » 28 » Відбулася репрезентація книги, присвяченої 100-річчю місцевої газети «Життя Лебединщини»
17:04
Відбулася репрезентація книги, присвяченої 100-річчю місцевої газети «Життя Лебединщини»

У центральній районній бібліотеці Валентина Івашина репрезентувала свою книгу «Гортаю сторінки життя…», присвячену 100-річчю місцевої газети «Життя Лебединщини». Авторку зі знаменною подією прийшли привітати представники районної влади, колеги по перу, громадській діяльності, друзі та однодумці.

Свої слова захоплення творчим доробком Валентини Вікторівни висловили перший заступник голови райдержадміністрації Оксана Лихина та заступник голови районної ради Світлана Горошко. Вони подякували їй за копітку працю та відзначили активну громадську діяльність, адже Валентина Вікторівна поєднує творчість з очолюванням районної громадської організації інвалідів.

Журналіст за фахом та покликанням Валентина Івашина 35 років життя віддала роботі в місцевій газеті «Життя Лебединщини» (стара назва – «Будівник комунізму»). Сьогодні вона є заслуженим ветераном праці та громадською діячкою міста і району.

Творчий доробок журналістки на сьогодні складають ще три книги: «Село, а в ньому люди» (1996 рік), «Причетність до великого» (2013 рік) та «Щоденник солдатської матері» (2015 рік). Книга «Гортаю сторінки життя…» стала четвертим повноформатним виданням Валентини Вікторівни. У цій книзі йдеться про 100-річний шлях друкованої газети на Лебединщині. Тут зібрано розповіді про тих, хто давав у різні роки присвятив себе видавничій справі. На сторінках книги ніби оживають редакційні колективи, робсількори, поліграфісти та герої численних газетних публікацій. Звісно, що чимало місця автор присвятила яскравим спогадам про власну трудову діяльність.

На адресу авторки звучали численні вітання від колег та друзів, представників державних органів влади. Зокрема привітали Валентину Вікторівну начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Тамара Об’єщик та начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Ганна Богомаз.

Книга вмістила в себе тільки найяскравіші моменти та спогади про становлення друкарської справи на Лебединщині. Валентина Івашина розповіла присутнім про те, як вона працювала над книгою, що спонукано її до написання і подякувала тим, хто допоміг їй у цій справі.

Видання «Гортаю сторінки життя…» побачило світ за сприяння і підтримки членів родини авторки та багатьох небайдужих земляків. Це – Олена і Мілена Ященки, працівниця МВО Вікторія Олійник, генеральний директор СТОВ ім. Т. Шевченка, депутат районної ради Микола Зимогляд, директор ТДВ «Племзавод «Михайлівка», депутат районної ради Микола Зеленський, ПП «А.Ф.Голуб», ПП «Лебединські ковбаси».

Програма репрезентації супроводжувалась вокальними номерами у виконанні переможців багатьох конкурсів і фестивалів різних рівнів дуету «МІРА» (Микола Холодяй, Ірина Балаба) з районного будинку культури.

Джерело: https://sorada.gov.ua/novyny-mistsevyh-rad/22-lebedynska-rajonna-rada/19999-2018-11-26-07-03-17.html

Переглядів: 601 | Додав: vitalbravo71 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Київський час
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Свята України
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 31
Наші друзі
Copyright MyCorp © 2024 Безкоштовний хостинг uCoz