Гільдія редакторів-ветеранів ЗМІ Сумської областіП`ятниця, 26.04.2024, 08:14

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню
Наші захоплення
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Нас відвідали сьогодні
Пошук по сайту
Форма входу

Головна » 2021 » Лютий » 17 » Коментар голови гільдії
13:06
Коментар голови гільдії

Інформація зі сторінки Липоводолинської газети "Наш край" в мережі фейсбук за 12.02.2021 (https://www.facebook.com/nashkray1932):

Шановні читачі "Нашого краю"! Повідомляємо вам, що наш часопис сьогодні ви не отримаєте. Причина цього - від нас не залежить. Все через сніговії та ожеледицю.

"Наш край" ми друкуємо аж у Харкові, звідти газету пошта доставляє до Конотопа, а вже тоді часопис потрапляє до ваших домівок та на пошту в Липовій Долині, звідки розноситься листоношами та розвозиться пересувним відділенням.

Так от, харківська поштова машина не змогла подолати замети на дорозі й вчасно привезти газети.

Тому не нервуємо, й чекаємо "Наш край" не раніше понеділка, 15 лютого. Що поробиш - примхи погоди.

Коментарі:

Ганна Синько

Всі повинні увійти у Ваше положення ,все таки це погода.

Ivan Shuysky

В час всебічного розвитку інтернету і комп'ютерних технологій, коли космічні кораблі бороздять простори великого театру... можна створити електронну газету і продавати її так само як і друковану.

Коментар голови гільдії Олександра Козиря:

В багатьох районах вже створені електронні газети, ними охоче користуються особливо земляки, які вибули за межі району і бажають знати про життя у своєму рідному краї. А більшості, на мій погляд, все таки краще читати видання у паперовому варіанті, крім того, що ще не всі мають можливість придбати електронні ресурси. Треба зважити і на те, що читачі старшого покоління, а вони переважають серед передплатників, не мають комп"ютерів чи мобільних. Можливо, під час непередбачуваних ситуацій, подібній, що описана, подати більш детальний огляд газети у нинішньому варіанті газети, насамперед привітання, оголошення, розповіді про ювілярів тощо. Таким чином, збережеться інтрига змісту матеріалу, що поданий, насамперед, рекламодавцем, до друку. Є й інший варіант - газети у кольорі друкують і в Сумах, їх якість поліпшується, а наш обласний центр все таки ближче до Липової Долини, ніж Харків, та й податки, розрахунки за виконану роботу залишаться у своєму регіоні. А головне - рідна газета своєчасно потрапить до оселі передплатника і запропонує цікаві, злободенні, свіжі новини!

Переглядів: 297 | Додав: vitalbravo71 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Київський час
«  Лютий 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Свята України
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 31
Наші друзі
Copyright MyCorp © 2024 Безкоштовний хостинг uCoz