Гільдія редакторів-ветеранів ЗМІ Сумської областіСубота, 20.04.2024, 01:58

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню
Наші захоплення
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Нас відвідали сьогодні
Пошук по сайту
Форма входу

Головна » 2015 » Січень » 23 » «Сумщина» - це наша газета, вона нам потрібна, - стверджує Віра Лаврик
21:40
«Сумщина» - це наша газета, вона нам потрібна, - стверджує Віра Лаврик

Заступник голови Сумської обласної ради Віра Лаврик зустрілася з виконуючим обов’язки головного редактора газети «Сумщина» Миколою Петленком та заступником головного редактора Оленою Геренко.

Очільника депутатського корпусу облради насамперед занепокоїв незадовільний  стан передплатної кампанії на 2015 рік – наклад «Сумщини» у порівнянні з 2014 роком упав у сім разів, та й зміст матеріалів заслуговує на особливу увагу. Адже це видання є не лише провідним рупором висвітлення діяльності своїх співзасновників – обласної ради і облдержадміністрації, а й єдиною в області комунальною газетою, де друкуються нормативно-правові акти обласних органів місцевого самоврядування та обласної виконавчої влади.

На думку Віри Іванівни, «Сумщина» повинна була уже з початку року активізуватися щодо оперативного висвітлення на своїх шпальтах змін у фіскальній політиці держави, розміщення матеріалів, які б розтлумачували зміни у чинному законодавстві України. Приміром, змінився механізм нарахування лікарняних, люди про це мало чи взагалі нічого не знають, а тому виникають непорозуміння. Тож чільне місце на сторінках газети мають зайняти коментарі фахівців відповідних обласних управлінь, в тому числі і Фонду соціального страхування.

Заступник голови обласної ради переконана, що саме газета «Сумщина» має бути найпершим необхідним дієвим інструментом в роботі посадовців регіону, керівників наших підприємств, установ, організацій, народних обранців різних рівнів рад, яскравим засобом забезпечення кожного громадянина всебічною, якісною, незаангажованою інформацією.

- Словом, «Сумщина» - це наша газета, - стверджує Віра Лаврик, - а тому спільними зусиллями колективу редакції і співзасновників повинна стати як потрібною, так і цікавою для кожного передплатника.

Учасники наради висловили свої конкретні пропозиції і зауваження, спрямовані на подальшу співпрацю, подолання фінансових проблем, якісне наповнення матеріалів. Журналісти щиро подякували очільнику обласних парламентарів за увагу до видання, проблем газетярів, завірили, що зі свого боку – відкриті до ділового співробітництва.

До розмови також залучалися працівники виконавчого апарату обласної ради Вікторія Патютько та Наталія Розторгуєва.

Джерело: http://sorada.gov.ua/actual/13780-lsumshchynar-tse-nasha-gazeta-vona-nam-potribna-stverdzhuje-vira-lavryk.html

Переглядів: 733 | Додав: vitalbravo71 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Київський час
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Свята України
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 31
Наші друзі
Copyright MyCorp © 2024 Безкоштовний хостинг uCoz