Гільдія редакторів-ветеранів ЗМІ Сумської областіСереда, 24.04.2024, 01:15

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню
Наші захоплення
Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
Нас відвідали сьогодні
Пошук по сайту
Форма входу

Головна » 2019 » Квітень » 26 » Творча зустріч з Іваном Корнющенком
13:33
Творча зустріч з Іваном Корнющенком

3 квітня в приміщенні районної бібліотеки відбулася творча зустріч з членом гільдії редакторів-ветеранів ЗМІ Сумщини, письменником «Перлини мудрості Івана Корнющенка» .

Ім’я Івана Пилиповича добре відоме не тільки на Сумщині. Його внесок в українську літературу вагомий – 28 різножанрові збірки. По краплинці збирає автор свої спостереження, а потім ділиться зібраним з читачем. Іван Пилипович – досвідчений журналіст, літературний дослідник, фольклорист, палкий природолюб, художник, фотограф, письменник-прозаїк. Солідний внесок Івана Пилиповича до загальнодержавної літературної скарбниці заслужено поцінований. Він — член двох творчих Національних спілок України – журналістів і письменників. Його труд відзначено трьома медалями, присвоєно звання «За особливі заслуги перед Україною», нагороджено Почесною відзнакою «Берегиня» із врученням відповідної бронзової статуетки. Іван Пилипович є лауреатом двох премій ім. О.Лазаревського та Ф.Швіндіна.

З районною бібліотекою Івана Корнющенка пов’язує тепла та щира дружба. Тут він завжди бажаний гість, цікавий співрозмовник, неперевершений оповідач. У стінах бібліотеки автор постійно проводить творчі вечори, літературні зустрічі. Під час чергового заходу Іван Корнющенко розповів про свою багаторічну літературну працю. Представив своє нове видання «Чаша мудрості», де зібрано понад три тисячі афоризмів, коротких думок та парадоксів, написаних письменником протягом п’ятидесяти років.

На зустріч з Іваном Корнюшенком в районну книгозбірню завітали друзі та колеги по перу, бібліотечні працівники, ті кому не байдужа його творчість, люди, які люблять українське слово, шанують його. Щирі вітання та побажання активного творчого довголіття висловила автору заступник голови Конотопської районної державної адміністрації Тетяна Миколаївна Шерудило. Ведуча заходу, Світлана Якименко, подякувала автору за його письменницьку працю та побажала нових творчих злетів. До привітань Івану Пилиповичу долучилися Маргарита Олександрівна Чепурна, Лариса Михайлівна Марченко, Шаміль Муламович Акічев, Тетяна Володимирівна Стеценко.

 

Присутні побажали талановитому земляку творчих успіхів і наснаги. Щоб його твори завжди сіяли в душах кожного зерна добра та справедливості, Божого благословіння у всіх його починаннях.

Приємним подарунком для учасників заходу стали книги з автографом Івана Корнющенка.

Переглядів: 406 | Додав: vitalbravo71 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Київський час
«  Квітень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Свята України
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 31
Наші друзі
Copyright MyCorp © 2024 Безкоштовний хостинг uCoz