Гільдія редакторів-ветеранів ЗМІ Сумської областіП`ятниця, 26.04.2024, 03:33

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню
Наші захоплення
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Нас відвідали сьогодні
Пошук по сайту
Форма входу

Головна » 2012 » Квітень » 10 » Шлях, довжиною у 95 років
12:09
Шлях, довжиною у 95 років


6 квітня у приміщенні центру дитячої та юнацької творчості відбулись урочистості з нагоди 95-річчя від дня заснування газети «Конотопський край». Не дивлячись на свій поважний вік, улюблене видання конотопців тримає руку на пульсі суспільного життя міста. Колектив редакції – це професіонали своєї справи, ініціативні та творчі особистості. Вони інформують жителів міста про важливі і цікаві події, розповідають про успіхи, нарікають на невдачі, розмірковують про високе і не забувають про буденне, повертаються спогадами у минуле і мріють про майбутнє.

На початку концерту гості свята переглянули фільм «Конотопський край – з любов’ю до читачів», виготовлений  ТРК «Вежа» спільно з редакцією газети, де від історії до сьогодення – прослідковано весь шлях розвитку видання.  Після перегляду фільму зі словами привітань до колишніх і теперішніх працівників газети, присутніх у залі, звернувся міський голова Василь Дзед. Він побажав працівникам редакції міцного здоров‘я, творчих успіхів і процвітання, нагородив колектив редакції Почесною грамотою та вручив Подяку від голови Сумської обласної державної адміністрації Юрія Чмиря. Головний редактор газети Олена Багрянцева також привітала колег і вручила їм почесні грамоти за високий професіоналізм. За сумлінну багаторічну працю, творчий внесок у розвиток видання подяками було відзначено ветеранів «Конотопського краю» та людей, які стали яскравою сторінкою в його історії. Це - Надія Петренко, Михайло Згонник, Василь Білецький, Катерина Білан, Наталія Борута, Сергій Стрижак, Володимир Богдан, Олексій Бровенко та ін.

Після привітань, за результатами читацького голосування, було названо «Найчарівнішу читачку «Конотопського краю». Нею стала конотопчанка Ірина Шевченко, яка подарувала присутнім пісню у своєму виконанні.


Багато теплих слів і побажань почули працівники газети від начальника відділу освіти Тетяни Шерудило, завідувача сектору з питань внутрішньої політики Володимира П'явки, директора ТРК «Вежа» Тетяни Голобурди. Також із вітальним словом на урочистостях виступили представники силових структур – начальник міського відділу міліції Віктор Брязкун та його помічник Тетяна Кушнєрова, а також помічник начальника відділу по взаємодії з громадськістю та ЗМІ Лінійного відділу на станції Конотоп Юрій Градун. Керівник літературної студії «Джерела» Ірина Козлова разом із членами гуртка також прийшла привітати іменинників, тому на сцені звучало і поетичне слово. Гостей свята вітали мелодійними піснями: Олена Максименко, Юлія Щербакова, Валерія Гур'янова, Микола Тимошенко, Вікторія Осташко, Ігор Карнаух та представники дитячої музичної школи №2 - інструментальний ансамбль викладачів «Бурлеск». Також своїми виступами порадували хореографічні колективи «Фрістайл», «Сузір‘я» та Максим Огієнко разом із Анастасією Білодід.

Отож, хочеться побажати творчому колективу редакції газети «Конотопський край» здоров‘я та доброї долі, гарних новин і прекрасного настрою. 




Переглядів: 877 | Додав: vitalbravo71 | Теги: Конотопський край, 95 років, ювілей | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Київський час
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Свята України
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 31
Наші друзі
Copyright MyCorp © 2024 Безкоштовний хостинг uCoz