Гільдія редакторів-ветеранів ЗМІ Сумської областіП`ятниця, 19.04.2024, 14:34

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню
Наші захоплення
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Нас відвідали сьогодні
Пошук по сайту
Форма входу

Головна » 2012 » Квітень » 11 » Святкування 95-річчя газети "Вперед"
07:57
Святкування 95-річчя газети "Вперед"


   Цьогоріч виповнюється 95 років від заснування районної газети «Вперед». З цього приводу сьогодні, 9 квітня, у приміщенні Сумської районної державної адміністрації  відбулися урочистості Захід відвідали нерівники обласної та районної влади, органів місцевого самоврядування.  Ігор Яговдик від імені губернатора Сумщини Юрія Чмиря привітав колектив редакції з ювілеєм. «Журналісти газети - це справжні професіонали, знавці своєї справи, які завжди тримають руку на пульсі життя регіону, достовірно, вчасно та об'єктивно висвітлюють події області. Тож ваш внесок у розвиток інформаційного простору Сумщини, важко переоцінити», - наголосив, звертаючись до журналістів, заступник голови облдержадміністрації. Ігор Яговдик побажав колективу редакції газети «Вперед» здоров'я, миру, достатку, успіхів, наполегливості в досягненні нових висот журналістики.
   «Ювілей одного з найповажніших періодичних видань області - знакова подія для регіону. Переконана, газета й надалі нарощуватиме свій потенціал, впевнено йтиме вперед разом з новою Сумщиною», - додала начальник головного управління зв'язків з громадськістю облдержадміністрації Ірина БОГДАНОВА.
    За розвиток інформаційного простору регіону, високий професіоналізм, оперативність у висвітленні соціальних та економічних питань державної політики колектив часопису нагороджений Подякою голови облдержадміністрації.



   Виконуючий обов'язки голови районної державної адміністрації  Ірина Корнієнко , звертаючись до присутніх підкреслила, що районна газета "Вперед" - у числі кращих та найцікавіших часописів. «Віриться, що працівники редакції й далі підноситимуть авторитет і популярність районної газети.. На долю газети перепало подолати непрості, зумовлені часом, випробування. Але ми пишаємося рівнем газети, її незмінно  стратегічною метою - бути об'єктивним інформатором життя Сумського району в різних сферах життя»,- наголосила Ірина Корнієнко. Вона  також висловила побажання, аби кращі творчі традиції газети достойно продовжувались і збагачувалися наступними поколіннями.
    За активну позицію у висвітленні багатогранного життя району, співпрацю з органами виконавчої влади та з нагоди 95-річного ювілею Почесною грамотою нагороджено  колектив Сумської районної газети «Вперед».





   У своєму вітальному слові від депутатського корпусу, органів місцевого самоврядування голова районної ради Ірина Бояринова  побажала, щоб районна газета "Вперед" побажала колективу редакції творчих успіхів, невпинного руху ВПЕРЕД, поповнення читацької аудиторії, розширення кола друзів, а також міцного здоров'я, особистого щастя, нових цікавих тем, гострого пера, сміливих проектів та наполегливості в досягненні нових висот на ниві журналістики.
   За багаторічну сумлінну  працю,  високий професіоналізм  та з нагоди 95-річчя видання Грамотою голови Сумської районної  ради нагороджено Міхно Ірину Петрівну - голового бухгалтера редакції районної газети «Вперед»
   Також за  плідну і професійну працю на ниві журналістики на користь громади району  та з нагоди  95 - річчя видання Грамотою голови Сумської районної  ради нагороджено Бойко Тетяну Іванівну- завідувачку відділу  редакції районної газети «Вперед»

   За  творчий неспокій, високий професіоналізм та з нагоди  95 - річчя видання Грамотою голови Сумської районної  ради нагороджено  Замулко Володимира Володимировича - верстальника  редакції районної газети «Вперед».




   Начальник відділу культури і туризму  Сумської райдержадміністрації  Юрій   Миколайович  Холодьон за плідну та багаторічну творчу роботу у складі журі Сумського  районного  фестивалю народної творчості «Хліборобська пісня» та з нагоди 95- річчя газети «Вперед»  Почесною грамотою відділу культури і туризму Сумської районної державної адміністрації та цінним подарунком нагородив Сенько Наталію Василівну - голового редактора районної  газети «Вперед».
   Видання газети засноване 8 квітня 1917 року. Мало воно багато назв: спочатку «Известия», потім «Наш голос», «Комуна», Власть Советам», «Знамя труда (Стяг праці)», «Плуг і молот», «Більшовицька зброя», «За сталінські врожаї». В 1957 році   була затверджена назва газети «Вперед». Нинішній редакційний колектив «Вперед» гідно наслідує  і збагачує кращі традиції газетярів минулих літ.
   Ми щиро вітаємо колектив редакції, читачів і передплатників з ювілеєм нашої рідної «районки», а також  всіх, хто причетний до її історії та сьогодення.
Зі святом Вас!






Переглядів: 2151 | Додав: vitalbravo71 | Теги: 95 років, ювілей, Вперед | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Київський час
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Свята України
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 31
Наші друзі
Copyright MyCorp © 2024 Безкоштовний хостинг uCoz