Гільдія редакторів-ветеранів ЗМІ Сумської областіСубота, 27.04.2024, 01:30

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню
Наші захоплення
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Нас відвідали сьогодні
Пошук по сайту
Форма входу

Головна » 2012 » Лютий » 27 » Свято у краснопільських журналістів + ВІДЕО
21:07
Свято у краснопільських журналістів + ВІДЕО
 


23 лютого виповнилося 80 років з дня виходу у світ першого номера районної газети "Перемога”. Від дня свого заснування і досьогодні наше видання пліч-о-пліч крокує із жителями Краснопільщини. Усі ці роки незмінними залишаються її заглибленість у життя і висвітлення його реалій через призму людської праці. З нагоди 80-річчя газети у районному Палаці культури відбулися урочистості.


Ведучі заходу - працівники бібліотеки читального залу РПК Наталія Дейнека та Тетяна Брахно натхненно розповідали про історію районного видання, вміло розділяючи цю розповідь на музичні паузи, під час яких самодіяльні аматори сцени Лариса Давиденко, Оксана Дрозд і Руслан Федорці дарували присутнім у залі чудових пісень.






Того дня ювілярів-нинішніх журналістів вітали постійний дописувач газети О.М.Чугай, колишні редактори В.В.Вовчанецький і О.В.Козир, кореспондент газети "Голос України” В.Р.Жмурков, який розпочинав свою журналістську діяльність саме у "Перемозі”.




Тепло привітали з ювілеєм колектив редакції і засновники та співзасновники: голова районної ради М.Д.Вітушкін та заступник голови райдержадміністрації Ю.А.Яремчук (на жаль, голова РДА П.П.Кідіменко перебував в цей час на засіданні колегії облдержадміністрації).




Вони нагородили також велику групу людей, серед яких нинішні і колишні працівники газети, позаштатні активісти, Почесними грамотами райдержадміністрації та районної ради. Відзначено колектив "переможців” і Почесною грамотою Секретаріату Національної спілки журналістів України за підписом голови НСЖУ Ігоря Лубченка, пам’ятною адресою з нагоди 80-річчя видання від гільдії редакторів-ветеранів ЗМІ Сумської області.

Найкращі побажання колективу працювати і надалі, розвиваючись, удосконалюючись та заслуговувати ще більшої вдячності і популярності серед краснопільчан звучали і у теплому колі за святковим столом.

І.ЧИЧИКАЛО























Переглядів: 869 | Додав: vitalbravo71 | Теги: Краснопільска районна газета, Краснопілля, ювілей, 80 років, Перемога | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Сергій  
0
Дуже добре, що репортаж доповнили відеоілюстраціями. Особливо вдячний Олександру Макаровичу Чугаю за те, що нагадав, у який непростий час народилася газета...

Почитати підшивку "районки" за 32-33-й роки - то було б дуже повчальною справою. Не може ж бути, щоб там - у газеті, хоч можливо і глибоко-глибоко "між рядками" - не було згадано про тисячі наших земляків, наших дідів-прадідів, які не пережили ті страшні роки. Дуже сподіваюся, що архів газети 30-х років стане доступним для кожного у досить близькому майбутньому.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Київський час
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Свята України
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 31
Наші друзі
Copyright MyCorp © 2024 Безкоштовний хостинг uCoz